Wat vinden klanten van Frank’s werk?

“Frank heeft een workshop “Guerrilla Marketing” gegeven in het kader van de Noord Design Award, en het sloeg de spijker op z’n kop. De introducerende presentatie met inspirerende marketing acties gaf iedereen ontzettend veel energie om met hun eigen projecten/start-ups aan de slag te gaan. In de erop volgende ronde – waarin in groepsverband werd gebrainstormd – kon deze energie botgevierd worden en kwamen er veel verrassende ideeën naar boven borrelen. Door de goede sfeer die Frank creëerde kwamen mensen vanuit verschillende hoeken en disciplines heel eenvoudig bij elkaar en ontstonden nieuwe contacten. Frank weet de presentatie goed aan te passen op de achtergrond van de deelnemers en weet een open, positieve sfeer te creëren die ruimte geeft voor open gesprekken. Iedereen was ontzettend enthousiast, zo ook wij – de organisatoren van de avond. Geweldig, en nogmaals dank!”

Elke Uijtewaal – Co-founder & Projectmanager Noord Design Award

“Frank heeft twee keer een workshop guerrilla marketing gegeven. Eén voor de Nederlandse Uitdaging en één voor de Utrechtse Uitdaging. Beide keren was dit een energieke, enthousiasmerende bijeenkomst met concrete ideeën waarmee verder gegaan kon worden.
Knap om in korte tijd zoveel ideeën en creativiteit los te maken bij een divers samengestelde groep en dan tot een gezamenlijk plan te komen.”

Inge Voorhout – Manager Utrechtse Uitdaging

“Jarenlang heeft het team van Ex’tent samengewerkt met Frank Paats, elk jaar was het weer een uitdaging en een feest om een originele verjaardagskaart met ‘gadget’ voor alle relaties van Eckart Wintzen in elkaar te timmeren zo ook een ludiek kerstcadeau.
Frank met zijn open persoonlijkheid en creatieve, out of the box, alles is mogelijk brein wist als geen ander het creatieve proces in gang te zetten naar de wensen en budget van ons. Samen met Frank zijn de meest bijzondere cadeaus tot stand gekomen, de kracht van de cadeaus zit in het tot in elk detail verzorgen van het geheel, waarbij de bewaking van het concept en proces sterk door Frank in de gaten wordt gehouden.
Jaren na het ontvangen van de kaart of cadeau spreken onze relaties er nog over, eenieder is zuinig op zijn Geluksdubbeltje en de Kwijtkist vind je nog in elke meterkast aangevuld met persoonlijke items.
Mede door deze cadeaus en persoonlijke verjaardagskaarten hebben wij een warm contact met onze relaties kunnen behouden, zelfs met die uit het verre verleden.
Wil jij af van de standaard relatiegeschenken maar je weet niet hoe, wil jij een bepaalde doelgroep triggeren en of wakker schudden, vraag Frank aan je tafel en je staat verstelt van de mogelijkheden die je zelf niet had kunnen verzinnen.”

José Pince van der Aa – Ex’tent

“Ik heb nauw samen gewerkt met Frank bij een heel aantal projecten. De huisstijl van Twee of meer wordt door hem tot op dit moment bewaakt en begeleid. Alle uitingen zijn door hem vormgegeven en tot een goed einde gebracht. Of het nou de site is, de ‘Mijn eigen wijzer’, de notitieboekjes of de inrichting van de stand op de beurs, Frank was erbij. We zijn zeer tevreden, ook gezien de lengte van onze relatie. We hebben heel mooie resultaten geboekt.
Woorden die op hem van toepassing zijn: talentvol, bescheiden, samenwerken, vrolijk, oplossingsgericht, aanspreekbaar, kritisch, ontvankelijk voor inbreng. Daarnaast is Frank gewoon ook een heel aardige vent!
Kortom: we bevelen Frank van harte aan. En u mag contact met mij opnemen voor meer achtergrond.
 www.tweeofmeer.nl

Judith van der Hoorn – Partner Twee of meer

“De samenwerking met Frank was een zeer leuke ervaring. Tijdens een creatieve brainstormsessie kwamen we door gezamenlijke inspanningen al snel tot een eerste ontwerp. Frank werkte mijn ideeën direct uit op papier zodat we meteen materiaal hadden om op voort te borduren. Dat maakt een dergelijke sessie zowel efficiënt als erg leuk: als klant ben je echt betrokken bij het creatieve proces. Prettig aan Frank is dat hij goed out of de box denkt, aanstekelijk enthousiast is en met behulp van humor grenzen durft op te zoeken.
Franks uiteindelijke ontwerp werd positief ontvangen binnen het bedrijf. Ook enkele voorbeelden van zijn relatiegeschenken spraken zeer tot de verbeelding.
Een samenwerking met Frank is zeer aan te raden voor mensen en bedrijven die zich op een originele en humoristische wijze willen positioneren. Een ontwerp van Frank laat zien dat je als bedrijf zowel speels als intelligent uit de hoek kunt komen: enig vernuft is niet vreemd in de designs. Een goede kans om klanten of medewerkers te verrassen!”

Myrah Wouters – Manager eHealth at Mediq “

Frank heeft een spoedklus – binnen 48 uur ontwerpen van een logo – snel en uitstekend uitgevoerd. Hij begreep goed wat de wensen waren en wist dat direct te vertalen in precies dát wat ik zocht!”  

Doris Elzinga – Creatief eigenaar bij DORIS! Workshops en (Bedrijfs)trainingen

“Frank is een zeer creatieve, productieve en sympathieke conceptmaker. Hij heeft mij meermaals voorzien van top-ideeën voor communicatie-campagnes, waarbij hij de kern van de zaak wist te raken en met ontzettend leuke, verrassende en blij-makende voorstellen kwam. Zijn gevoel voor theater werkt ook door in zijn concepten. De uitwerking is ook dik in orde: in samenspraak besluiten wat haalbaar en wenselijk is, immer goed bereikbaar en makkelijk in contact. En afspraak is afspraak, dus je weet dat het goed komt. De vrolijke actiecampagne die Frank voor mij bedacht, is nog jaren later als voorbeeld aangehaald. De doelgroep werd op een leuke manier bereikt en de actie droeg bij aan de nieuw gekozen vorm van communiceren. Ik kan iedereen aanraden om met Frank te werken, als je een creatief, out of the box en fris concept nodig hebt in je (doelgroep-)communicatie of relatie-management.”

Catelijne Gerlag – PR en communicatie professional
opdracht Frank tijdens werk als communicatie-medewerker ROC Midden Nederland

Frank werkt onder andere voor:

Staatsloterijdierenpark_amersfoortmediqhitchesben_jerrys2_of_meerStaatsloterijbinknederland_nieuwe_energieflorence_nightingale_instituutcenter_for_generative_leadership

RIVM
Provincie Utrecht
Plicare (wijkverpleging)
Regionale Sociale Dienst Zeist (RSD)
Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVVZ)
2 of meer
Medique
Ex’tent Green Venture Capital
ROC Midden Nederland
Bugaboo
Centre for Generative leadership
Ohra Verzekeringen
Florence Nightingale Instituut
Bink! Underwear
The Square Office
Streekmuziekschool Alphen a/d Rijn
Bäst Filmproductions
Theatergroep Hitches
Morphis
Stichting Onderwijsdag
Nederland krijgt nieuwe energie
Shoqs
WGM Weesgeneesmiddelen
Kâttekwaod Theatersport
Teamspeling
Atos Origin (voorheen BSO Origin)
Zorg voor beter
Versdenkers
Beauforthuis
Dierenpark Amersfoort
ErZijn
Joy Company
Flow Design
Kaal improvisatietheater
Kingtonic
Rabobank
Openbare Basisschool de Koekoek
The Square Office
Goed Volk
ROH Gelderse Vallei
Kaal improtheater
Staatsloterij
Wandelen in Nederland
Ben & Jerry’s ijs