Creatieve Teambuilding:
Team’s Got Talent

Yes! We mogen (deels) weer ouderwets gezellig naar kantoor. Leuk, maar soms ook wat onwennig. Want misschien heb je elkaar al een poos alleen maar digitaal gezien. Misschien zijn er zelfs nieuwe collega’s die je nog nooit live hebt meegemaakt. Tijd voor een hernieuwde kennismaking!

Ontdek het talent van je team

Tijdens de teambuildingsdag Team’s Got Talent maak je (opnieuw) verbinding met je team door elkaars talenten te leren kennen. In vier sessies geef je de teamspirit een boost, bouw je aan de vertrouwensbasis en heb je vooral veel plezier.

Tijden: 10:00 – 15:00 uur.
Investering: €150,- per persoon (ex btw en lunch)
Minimaal aantal deelnemers: 10
Locatie: Het Versdenkers Atelier in Rotterdam of een locatie die je zelf aandraagt.


Het programma

De Teams Got Talent dag bestaat uit vier unieke workshops. Verzorgd door professionals in de creatieve industrie. Allemaal aangesloten bij bureau Versdenkers. Kijk je even mee?

Sessie 1: Team’s got spirit (energiek spel!)

10:00 – 11:30 uur
Trainer: Richard Roling, acteur en trainer

Om je team weer te laten vlammen moet je eerst opladen. Maar hoe ga je om met een overdosis prikkels? Nu we weer alles mogen kan dat overweldigend zijn. Zoveel interactie en prikkels op de werkvloer zijn we niet meer gewend. Het is belangrijk om daar bewust van te zijn en elkaar te helpen afremmen. In een vlammende sessie verzamelen we alles dat ons overprikkelt en steken er (ook letterlijk) de fik in! Dat lucht op.

Verwacht een afwisselende mix van verbindende opdrachten en creatieve werkvormen met een vette knipoog. Een snelkookpan van improvisatietheater met reflectieve rustmomentjes.

Het resultaat:

 • even uit je denk-modus
 • 100% lachgarantie
 • uit de dagelijkse sleur: in het moment leren zijn
 • afreageren en relativeren

Sessie 2: Team get creative (bekijk elkaar met een frisse blik)

11:30 – 12:30 uur
Trainer: Lisa van Noorden, kunstenares en ondernemer bij Versdenkers

Na een jaar thuiswerken ben je misschien een beetje out-of-touch geraakt met je collega’s. Zoomen is leuk, maar echte bonding gebeurt tussen het werk door. Spontane grapjes, bijkletsen in de pauze, vrijdagmiddagborrels. In deze sessie leer je op een leuke én creatieve manier je collega’s weer kennen door elkaars portret te tekenen met houtskool. De resultaten hang je natuurlijk op in de kantine.

Het resultaat:

 • collega’s bekijken elkaar met een frisse blik
 • je beleeft een moment van rust en concentratie
 • je verbetert ook nog eens je tekenvaardigheden

 


Sessie 3. Team’s got the groove (muzikaal verbinden)

13:00 – 14:00 uur
Trainer: Frank Paats, ontsaaier, muzikant, creative mind

In deze workshop vorm je, zonder muzikale ervaring, met je team een muziekgroep en werk je samen naar een eigen team-lied. Muziek maken is geweldig en is bovendien een prachtige metafoor voor de samenwerking binnen het team en jouw rol daarin. Je ervaart dat je elkaar nodig hebt om muziek en teksten te maken. Sterker nog: juist diversiteit in rollen en kwaliteiten maken het eindresultaat beter. Wij zorgen, samen met jullie, voor de muzikale begeleiding. Deze sessie staat bol van verrassende avonturen, plezier en entertainment.

Het resultaat:

 • je hebt straks je eigen team-lied
 • je leert elkaar op een verrassende, muzikale manier kennen
 • jullie maken iets unieks mee
 • de vertrouwensbasis wordt versterkt
 • je leert dat ieders talenten waardevol zijn
 

Sessie 4. Team’s got ambition (zet eem stip aan de horizon)

14:00 – 15:00 uur
Trainer: Theresa Hartgers, zakelijk tekenaar

Hoe zien jullie als team de toekomst op de werkplek? Is die thuis, op kantoor, of allebei? Dat visualiseer je samen in deze zakelijk tekenen workshop. Met markers en papier werken jullie samen aan een praatplaat. Jullie zetten letterlijk die stip op de horizon! Wij zorgen voor de materialen, jullie voor de creativiteit. 1 team, 1 tekening!

Het resultaat:

 • iets leren waar je nog lang plezier van hebt
 • op een creatieve manier jullie “common ground” hervinden
 • nieuwe inzichten verbeelden in een fris toekomstbeeld
 

Tekenen, zingen, tekst schrijven, toneel spelen?! Je hoeft het allemaal nog niet te kunnen. Wij enthousiasmeren je om je talent te ontdekken. Doel is niet om een perfect eindresultaat te hebben. Het gaat om het proces waarin je elkaar op een nieuwe manier leert kennen.

Om je in te schrijven of voor meer informatie kun je  een e-mail sturen naar
frank@frankpaats.nl 

Kijk ook op de 
Versdenkers webtite voor meer informatie en nog meer leuke, nuttige trainingen.